F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS FCBOOK NEWER OLDER +FOLLOW

Let's Flashback
Assalamualaikum. Hello to all pageviewers. Nice to meet you guys again...
Fuhh. such a tiring day. Today is 29th February 2016. And now I'm form 2. Yeahhhh!! Saya dah besar. Dah matured. hahahah.

As usual, naik form 2 ni blajar mmg lagi susah. mmg challenging habis.. ni baru form 2 ni. PT3 pon x lepas lagi ni. Tabahlah wahai anak muda. hurmm. apa boleh buat an an an. 
 by the way, harini nak citer pasal pasal apa ek? 
Ha! nak story pasal kenangan form 1 la. Saja nak flashback balik. Tak salah an an an an an an. 
hahhahahahaha

Form 1. Hurmm . First ever experiences in secondary school. Actually secondary school ni sama je ngan primary school. Cuma secondary school ni ada skolah yg ada asrama and ada yg blik hari. And I x skolah kat sekolah berasrama. Sekolah harian biasa je. 
 Dulu masa drjah 6 senanya ada dapat tawaran masuk sekolah Maahad Muar. Sekolah islamic gitu. Tapi tak pergi pun sbb tak biasa duduk asrama ni and I am a coward person. huhu.

Oh! Lupa plak nak bagitau saya skolah mana. Ha! Saya sekolah SMKDM . Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Menteri. Ala sekolah yang kat Johor tu.Alah yang tepi jalan tu. Yang ada banyak bangunan tu. Alahh yang ada bus stop kat tepi skolah tu. Tak kan lah x tau. Famous sekolah ni. hahhahahahah. Okay gurau. 

First day sekolah serious weyh awkward giler. x knl sesape pon. dh la masatu dtg awal. Terpaksa la duduk sesorang kat pondok. huhu. Kwn2 sekolah rendah semua belum smpai agy time tu. Lambat betul dtg. Smpai sekarang perangai x berubah. Everyday dtg lambat. (( Actually saya pon sama dtg lmbat gak )) Then x lama pastu loceng bunyi and kitorang gi dewan,beratur. Time tu mcm ha ? ha ? nak buat pe ni? nak gi mana ni? barisan yang mana satu? perghh otak bergeliga time tu. (( ceh ayat.. bergeliga kau . hahahah)) So kitorang pon hentam and lantakkan je la. hihihi. After that, kitorang jalani orentasi for 2 days. And for the third day, dh boleh msuk kelas. And time tu lah jumpa kwn2 baru. Excited gak la. Jumpa kwn baru an. So mcm wow , kwn baru. wuuu~~ hahahah.

And hari ketiga tu jugaklah cikgu lantik saya jadi ketua tingkatan. Suddenly jadi kaku kejap. What?? Ketua tingkatan ? Seriously ? Fuhh.. dh la baru masuk. masih blur2. waduh waduh. Tapi apa boleh buat. Redha je la an an an. huhu. Bermula dri haritu la start busy. Busy ngan homework, busy ngan keje ketua tingkatan. Fuhh.. merecik peluh. Nasib baik la bdak2 klas ni pun memahami and diorg bagilah kerjasama. Alhamdulillah. Bersyukur gila. hahaha.

Nak citer psal classmates plak la. huhu.

1 HAZEERA - saya la tu. haha. budak ni cantik comel baik pemalu ketua tingakatan yang bertanggungjawab lagi berwibawa. hahahah. okay terperasan kjap. hahah
2 HANIFAH - kawan saya ni . BFF? Ha ya. dia BFF saya. cantik tu bolehlah not bad. berkaca mata. famous jugak la dia ni. smpai ada bdak form _ suka dia au. korang apa tau.
3 ATIEXA - ha BFF gak ni . Netballer guys. x comel tapi cntik mcm akk2 dia. keturunan agaknya. Rutin harian dia is bila belajar time tengah hari around 11-1 tu ha mmg time dia tido la tu. 
4 MAISARAH - kecik pendekcomel jer. (( tapi saya lagi comel kot. hahah )) dia ni berani . nnti kalau suruh ckp pape kat cikgu, ha! mmg dia la yg kitorang suruh. 

k actually mls nk buat semua satu class. ramai kot. so buat 4 org je okay kot. kalau saya buat ramai2 pon bukan korang nk baca pon an. Korang pon mls nk baca an. tau dh. 
Ha ! ni gmbar kitorang . mohon pilih yg tercomel di situ ye. 

from left Atiexa, Maisarah , Hazeera , Hanifah



Ha! patt patt sape pling comel. yg tudung pink an an. hahahah. saya lah tu. ahhahahaha,
okay la guys penat dh ni taip ni. bye . see you guys next time. penat woo taip. berjam2 taip benda alah ni. cewahhhh.. acah acah berjam jam je taip . hahahahah
bye2 la awak awak semua. XOXO
Asslamualaikum. Have a nice day okay.
from left Atiexa, Maisarah , Hazeera , Hanifah



Ha! patt patt sape pling comel. yg tudung pink an an. hahahah. saya lah tu. ahhahahaha,
okay la guys penat dh ni taip ni. bye . see you guys next time. penat woo taip. berjam2 taip benda alah ni. cewahhhh.. acah acah berjam jam je taip . hahahahah
bye2 la awak awak semua. XOXO
Asslamualaikum. Have a nice day okay.