F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS FCBOOK NEWER OLDER +FOLLOW

Mimo?? Siapa tu??

Assalamualaikum.....sorry sangat2 kat korang sbb lama sngat dah x tulis post kat blog ni...ye la faham2 je la saya ni masih student... banyak keje nk kene buat smpai x sempat nk tulis post.....jgn la sedih2....nnti saya sedih jugak...x pe hari ini saya tulis citer yg best untuk korang....

        Masa hari tu kan,ayah n mak saya ada jumpa kucing yang masih kecik...comel sanagt2....klau korang semua tengok mesti korang semua nk cubit2...nk peluk dia...dah la bulu dia bnyak,panjang...comel pulak tu...untung nya saya dapat kucing mcm tu... nk tau x mcm mana muka dia yg katanya cute sngat tu....




Ni la kucingnya...yg bulu hitam tau...bukan yang yg bulu putih..mesti korang tngok gmbar nie jer terus korang terlompat2 terjerit2....kan?? dah tau dah...cuma x nk ngaku kan...tngoklah tuannya cute sama mcm kucingnya...hehehehhe (perasan pulak mak bedah ni>>>org yg tngah bca ckp)
             
             Tak tau dah nak tulis ape...nnti klau ade citer menarik lagi saya kongsi ngan korang ok??? Sorry sekali lagi sbb dah lama x citer2 ngan korang...ok la sweety meeety semua...saya nk cau dulu... bye.. tngok gmbar kucing tu lama2... nnti mlm kang  termimpi2..hehehehe ^_^



JUST THE WAY YOU ARE